Informatie / Nieuws

SAFE-O-TRONIC® access

SAFE-O-TRONIC® access biedt wereldwijd nieuwe normen en design op het gebied van veiligheid
en organisatie voor elektronische deurvergrendeling systemen. Op unieke wijze worden pincode en RFID-technologie gecombineerd. Dankzij de toekomstgerichte NFC-technologie kan dit systeem ook bediend worden door uw mobiele telefoon. Perfect hierop afgestemd is er een productserie speciaal voor uw meubels of kasten leverbaar.

Voor hotels, wellness ruimten, ziekenhuizen, universiteiten, scholen, kantoren of industriele gebouwen is SAFE-O-TRONIC® access uitermate geschikt en vervangt het gebruikelijke en tijdrovende sleutelsystemen door een elektronisch sluitcomfort.
Ontdekt u de vele voordelen voor de toepassing in uw organisatie, wat u tijd en kosten zal besparen! Het door u zelf te kiezen design en de vele bedieningsmogelijkheden maken SAFE-O- TRONIC® access het elektronische vergrendelsysteem voor uw project.
Voor de vele mogelijkheden en technische informatie kijkt u in de Duitse of Engelse documentatie. Heeft u vragen of wilt u meer specifieke informatie, HAFI Benelux komt deze graag nader bij u toelichten.

Premium Design Line

Onze nieuwe Design modellen.
De productserie Premium Design Line voldoet aan alle projectspecifieke eisen – en combineert gecertifceerd design in verschillende oppervlak uitvoeringen met maximale technische eigenschappen.

COOP HIMMELB(L)AU werd in 1968 in Wenen opgericht en wordt sinds die tijd geleid door CEO
Wolf D. Prix, die aanstuurt op architectuur, verstedelijken, design en kunst. In 1988 werd ook een atelier geopend in Los Angeles, USA. De deurkruk-serie weerspiegelt de hedendaagse architectuur van COOP HIMMELB(L)AU. Het elegante ontwerp voegt elegantie, functionaliteit en esthetica samen tot een dynamische en ergonomische vorm. Deze deurkruk is veelzijdig en voldoet aan de criteria van de vluchtnorm voor “nooddeuren” volgens de DIN EN (NEN-EN) 179.
www.coop-himmelblau.at

Jean-Michel Wilmotte – is een gerenomeerde Franse architect en designer, met kantoren in Frankrijk en Londen, heeft door zijn projecten in Europa, Azië, Rusland en de Verenigde Staten intenationale bekendheid verworven. Zijn ontwerpen variëren van private en publieke gebouwen tot intererieurarchitectuur en urbanisme. De deurkruk-serie legt de nadruk op de vraag van Jean-Michel Wilmotte ten aanzien van zijn werk en wordt onderstreept door de verfijning van het kleinste detail en een constante zoektocht naar kwaliteit.
www.wilmotte.fr

Public Line

De uitdaging voor HAFI is te komen tot een maximum van technische mogelijkheden in combinatie met de testcriteria en eisen van de normen respectievelijk het geaccrediteerde testinstituut van de DiBt (Duits instituut voor bouwtechniek).

De productserie Public Line voldoet aan alle projectspecifieke eisen – en combineert gecertifceerd design in verschillende oppervlak uitvoeringen met gecertificeerde maximale technische eigenschappen.

Alle producten uit de HAFI Public Line worden getest en gecertificeerd volgens de kwaliteitsnormen
en gedefinieerd door PIV Cert plus (bijvoorbeeld op 0 ° graden horizontale postitie met 1.000.000 bewegingscycli gebaseerd op de standaard DIN EN of NEN-EN 1906, uitgave december 2012, met een corrosieklasse 5 volgens EN 1670) van het PIV (Testinstituut voor sloten en beslag in Velbert)
en voldoen ook aan de DIN 18273.

Profieldeuren

HAFI biedt een compleet assortiment van deurkrukken, knoppen, smalschilden, ovaal rozetten en deurgrepen voor profieldeuren van metaal, hout of kunststof.

HAFI profiel deurkrukgarnituren worden getest en gecertificeerd volgens de kwaliteitsnormen en gedefinieerd door PIV Cert plus (bijvoorbeeld op 0 ° graden horizontale postitie met 1.000.000 bewegingscycli gebaseerd op de standaard DIN EN of NEN-EN 1906, uitgave december 2012, met een corrosieklasse 5 volgens EN 1670) van het PIV (Testinstituut voor sloten en beslag in Velbert)
en voldoen ook aan de DIN 18273.

Veiligheidsgarnituren

HAFI veiligheidsgarnituren zijn getest en gecertificeerd volgens DIN EN 1906 (SK 1 tot SK 4) of oud volgens DIN 18257 (ES 0 tot ES 3). Voor de Nederlandse markt is er SKG®** en SKG®*** beslag leverbaar.
 
HAFI veiligheidsgarnituren worden getest en gecertificeerd volgens de kwaliteitsnormen en gedefinieerd door PIV Cert plus (bijvoorbeeld op 0 ° graden horizontale postitie met 1.000.000 bewegingscycli gebaseerd op de standaard DIN EN of NEN-EN 1906, uitgave december 2012, met een corrosieklasse 5 volgens EN 1670) van het PIV (Testinstituut voor sloten en beslag in Velbert)
en voldoen ook aan de DIN 18273.

Nooddeurbeslag en paniekbeslag

De HAFI paniekontgrendelingen voldoen aan de europese norm EN (NEN-EN) 1125 (Paniekbeslag met horizontale duwbalk) en de norm EN (NEN-EN) 179 (Nooddeurbeslag met deurkruk of greep).

Paniek ontgrendelings technologie van HAFI zorgt er voor dat mensen die zich in een gevaarlijk gebied bevinden, dit op elk gewenst moment kunnen ontvluchten: simpel door met één druk op een horizontale paniekduwbalk of aan een nooddeurkruk de deur te openen – ongeacht of het slot vergrendeld is (alleen bij gebruik van een juist paniekslot).

De HAFI paniekduwbalk heeft een mechanisch ontvluchtingsmechaniek volgens EN (NEN-EN) 1125, de elektronische uitvoering kan eenvoudig op een gebouwbeheerssysteem worden aangesloten. Jaarlijks onderhoud door gekwalificeerd personeel is niet vereist, maar regelmatig controleren van de vluchtwegen is wel aan te bevelen. De elektronica in de HAFI paniekduwbalk voldoet aan de eisen zoals gesteld in de prNEN-EN 13633 van elektrisch deurvergrendelingen voor gebruik in vluchtroutes.

CARE+SEPT®

Deurbeslag met het antibacteriële actieve oppervlak van HAFI.
Het unieke biocidevrije actieve antibacteriële oppervlak met een puur lichamelijk activerings mechanisme. Het nieuw ontwikkelde actieve HAFI CARE+ SEPT® oppervlak is beschikbaar voor een groot deel van onze productlijnen.

Voordelen tegenover andere oppervlak technieken zijn:
–  De werking begint direct na de besmetting
–  Er is geen resitentie ontwikkeling mogelijk (zoals bijvoorbeeld het geval is bij koper of zilver)
–  Geen vermindering van de werkingskracht
–  Er is geen UV-licht noodzakelijk voor de werking
–  Een nabehandeling van het oppervlak is niet noodzakelijk

Deurkrukken met Braille informatie

Met de modellen 202, 224, 202XL en 224XL biedt HAFI een aantrekkelijke mogelijkheid voor een individuele Braille belettering en in overeenstemming met de normen (DIN 18273 en DIN EN of NEN-EN 179). De door de klant opgegeven tekst wordt omgezet in Braille belettering op het oppervlak van de deurkruk, wat een speciaal en gepatenteerd productieproces van HAFI is.
Deze innovatie is ook gecertificeerd volgens het certificeringsproces PIV Cert plus. Het resultaat is een optimale oplossing voor alle gebruikers van een gebouw.

HAFI combineert de naleving en de uitvoering van alle eisen, bouwnormen in een gebouw met de esthetische en functionele behoeften van architecten en planners op een optimale manier.